voice-coaching-beszédtechnika-tréning

Online learning tréningcsomag

Fejleszd magad videós beszédtechnika tartalmakkal!

 

Egyéni tanuláshoz kifejlesztett tréningcsomag, mely teljesen egyenéi haladási ütemezést tesz lehetővé. Az online (skype) beszédállapot-felmérést követően 14 héten keresztül kapsz videós tartalmakat, melyek az egyéni gyakorlásokat segítik. A tréning során 4 online konzultációs alkalommal követhető a haladás üteme.

A CSOMAG TARTALMA:

  • 60 perces beszédállapot-felmérés (fejlesztendő területek, erősségek felmérése, célok kijelölése)
  • 5 naponta, 14 héten át tananyagot küldünk, videós segédletekkel (légzéstechnika, hangadás, artikuláció, a beszéd zenei eszközei)
  • 4 alkalmas egyéni coaching, konzultáció online (skype) formában, minden új témakör elején

HALLGATÓI VISSZAJELZÉSEK

Úgy gondolom, hogy egy ilyen kis tanfolyam, még úgy is, hogy távoktatásként zajlik, hihetetlen sokat tud segíteni és nem csak a beszédtechnika terén.

"Nagyon élveztem ezt az időszakot. Őszintén szólva nagyon féltem az első alkalom előtt. Én nagyon visszafogott, visszahúzódó ember tudok lenni és tartok az ilyen szituációktól, amikor számomra kényelmetlen szituációkba kerülhet. (fura, hogy ezt úgy mondom, hogy egy média iskolába járok) – Ám nagyon élveztem az első alkalmat és az összes többit is. Nem éreztem magam kényelmetlenül. Teljes mértékben meg tudtad teremteni az a környezete, ahol könnyem meg tudtam nyílni.

Úgy gondolom, hogy egy ilyen kis tanfolyam, még úgy is, hogy távoktatásként zajlik, hihetetlen sokat tud segíteni és nem csak a beszédtechnika terén. Saját magamon azt érzem, hogy egy új látásmódot kaptam és sok esetben sokkal tudatosabban készülök egy-egy beszédre.

Mindemelett egy jó kis önismereti utazás is volt."

KOVÁCS GÁBOR

Anna módszerei, a beszédtechnika úgy általában és maga az online tréning is pont azt adta nekem amire vágytam. Évek óta kommunikációval foglalkozom, nem is értem hogy lehet, hogy csak mostanában vágtam bele ebbe.

“Világ életemben fontos volt számomra a kommunikáció, alighanem épp ezért választottam olyan szakmát amiben ennek nagy jelentősége van. Úgy gondolom mindig is erős voltam a témában, de mégis éreztem, hogy valami még hiányzik. És akkor egy ismerősöm ajánlotta nekem Annát. Ő maga már dolgozott együtt vele, maximális megelégedésére. Kapcsolatba lépve Annával, ő elmondta nekem, hogy útjára indított egy online tréninget, ami remek lehetőség lenne a közös indulásra. Nem kellett sokat győzködjön, bele is vágtam. Ez a történet egyike az életemből azoknak, amik remekül alakultak. Anna módszerei, a beszédtechnika úgy általában és maga az online tréning is pont azt adta nekem amire vágytam. Évek óta kommunikációval foglalkozom, nem is értem hogy lehet, hogy csak mostanában vágtam bele ebbe.

Nagyon hasznosnak találom, viszont korántsem csak a munkában. Meglepődve tapasztaltam, hogy a különböző gyakorlatok milyen jótékony hatással vannak például a
légzésemre, az általános energiaszintemre. De ez nem áll itt meg. Mivel valóban igyekszem szebben beszélni, bizonyos helyzetekben ez nem várt előnyökkel jár. Egy stresszesebb tárgyaláson például, amiatt hogy a beszédemre, jobban figyelek, az alkalmazott technikáknak köszönhetően feltűnt, hogy jelentősen nyugodtabb tudok maradni, ezáltal nemcsak azért voltam hatékonyabb, mert szebben beszéltem, de sokkal összeszedettebb is voltam. Mivel a kommunikáció az emberi kapcsolattartás elsődleges eszköze, ugyanez a jelenség a személyes kapcsolataimban is megfigyelhető. Ami még ennél is meglepőbb, hogy javult a tartásom is. Én a munkában sokat ülök, ezért gyakran fájt a hátam, nehezemre esett kihúzni magam.

Miközben a fókusz ebben a folyamatban egészen máshol van, a gyakorlatoktól, csak úgy teljesen mellékesen, jelentősen jobb lett ez is.

Az online tréning véget ért, de nem akarok itt megállni. Bár sok minden változott, úgy érzem van még hova fejlődnöm, úgyhogy megyek szépen tovább. Ez egy olyan terület, ami minden ember számára tartogat előnyöket, bármivel foglalkozzon is.”

TÓTH ISTVÁN