Online személyre szabott beszédfejlesztés

Fejleszd magad otthonról, videós beszédtechnika tartalmakkal!

 

Egyéni tanuláshoz kifejlesztett tréningcsomag, mely teljesen egyéni haladási ütemezést tesz lehetővé. A személyes vagy online beszédállapot-felmérést követően 14 héten keresztül kapsz videós tartalmakat, melyek az egyéni gyakorlásokat segítik. A tréning során 4 személyes vagy online konzultációs alkalommal követhető a haladás üteme.

A CSOMAG TARTALMA:

  • 60 perces beszédállapot-felmérés (fejlesztendő területek, erősségek felmérése, célok kijelölése)
  • 5 naponta, 14 héten át tananyagot küldünk, videós segédletekkel, hanganyagokkal (légzéstechnika, hangadás, artikuláció, a beszéd zenei eszközei)
  • A tréning során 4 személyes vagy online konzultációs alkalom, egy-egy modul zárásaként

Miért érdemes ONLINE LEARNING formában kezdened a beszédfejlesztésed?

BELÁTHATÓ KÖLTSÉGEK

A csomag megvásárlásával pontosan tudod, hogy mennyit költesz beszédfejlesztésre és hogy honnan, hová tudsz eljutni.

EGYÉNI ÜTEMTERV

A kapott anyagot saját időbeosztásod szerint dolgozhatod fel, amikor Neked a leginkább kényelmes.

VIDEÓS SEGÉDLETEK

A beszédtechnika gyakorlatok elsajátítását korlátlan ideig elérhető, szemléletes oktatóvideók, hanganyagok segítik.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK

Az otthoni munkát legalább 4 alkalommal személyes konzultáció egészíti ki, hogy haladásod figyelemmel kísérjük.

voice-coaching-beszédtechnika-tréning

Hallgatóim véleménye az online tréningcsomagról

Úgy gondolom, hogy egy ilyen kis tanfolyam, még úgy is, hogy távoktatásként zajlik, hihetetlen sokat tud segíteni és nem csak a beszédtechnika terén.

"Nagyon élveztem ezt az időszakot. Őszintén szólva nagyon féltem az első alkalom előtt. Én nagyon visszafogott, visszahúzódó ember tudok lenni és tartok az ilyen szituációktól, amikor számomra kényelmetlen szituációkba kerülhet. (fura, hogy ezt úgy mondom, hogy egy média iskolába járok) – Ám nagyon élveztem az első alkalmat és az összes többit is. Nem éreztem magam kényelmetlenül. Teljes mértékben meg tudtad teremteni az a környezete, ahol könnyem meg tudtam nyílni. Úgy gondolom, hogy egy ilyen kis tanfolyam, még úgy is, hogy távoktatásként zajlik, hihetetlen sokat tud segíteni és nem csak a beszédtechnika terén. Saját magamon azt érzem, hogy egy új látásmódot kaptam és sok esetben sokkal tudatosabban készülök egy-egy beszédre. Mindemelett egy jó kis önismereti utazás is volt."

KOVÁCS GÁBOR

céges training

Anna módszerei, a beszédtechnika úgy általában és maga az online tréning is pont azt adta nekem amire vágytam. Évek óta kommunikációval foglalkozom, nem is értem hogy lehet, hogy csak mostanában vágtam bele ebbe.

“Évek óta kommunikációval foglalkozom, nem is értem hogy lehet, hogy csak mostanában vágtam bele ebbe. Nagyon hasznosnak találom, viszont korántsem csak a munkában. Meglepődve tapasztaltam, hogy a különböző gyakorlatok milyen jótékony hatással vannak például a légzésemre, az általános energiaszintemre. De ez nem áll itt meg. Mivel valóban igyekszem szebben beszélni, bizonyos helyzetekben ez nem várt előnyökkel jár. Egy stresszesebb tárgyaláson például, amiatt hogy a beszédemre, jobban figyelek, az alkalmazott technikáknak köszönhetően feltűnt, hogy jelentősen nyugodtabb tudok maradni, ezáltal nemcsak azért voltam hatékonyabb, mert szebben beszéltem, de sokkal összeszedettebb is voltam. Mivel a kommunikáció az emberi kapcsolattartás elsődleges eszköze, ugyanez a jelenség a személyes kapcsolataimban is megfigyelhető. Ami még ennél is meglepőbb, hogy javult a tartásom is. Én a munkában sokat ülök, ezért gyakran fájt a hátam, nehezemre esett kihúzni magam. Miközben a fókusz ebben a folyamatban egészen máshol van, a gyakorlatoktól, csak úgy teljesen mellékesen, jelentősen jobb lett ez is. Az online tréning véget ért, de nem akarok itt megállni. Bár sok minden változott, úgy érzem van még hova fejlődnöm, úgyhogy megyek szépen tovább. Ez egy olyan terület, ami minden ember számára tartogat előnyöket, bármivel foglalkozzon is.”

TÓTH ISTVÁN

Hogyan zajlik egy online tréning?

voice-coach-egyéni-tréning-csoportos-beszédtréning-beszédtechnika-oktatás

BESZÉDÁLLAPOT-FELMÉRÉS SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓVAL

Az online tréninget minden esetben egy személyes, vagy videochat formájú konzultációval kezdjük, ennek keretében feltérképezzük a fejlesztenő területeket, erősségeket és kitűzzük a gyakorlás célját.

EGYÉNILEG FELDOLGOZHATÓ GYAKORLATOK

5 naponta új gyakorlatok érkeznek e-mailben, videós segédletekkel. Az egyénileg feldolgozható tananyagokat saját időbeosztásod szerint végezheted el.

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓK

A 14 hetes folyamatban az otthoni gyakorláson kívül 4 személyes vagy online konzultációs alkalommal ellenőrizhető a haladás.

A TANFOLYAM ZÁRÁSA

A záró konzultáción közösen értékeljük a haladást és a tanfolyam sikerességét.