Érzem, ahogy hétről hétre fejlődöm, erősödik a hangom, javul az artikulációm, és egyre magabiztosabbá válik a beszédem. Anna rengeteget segített, egy igazi profi, akit jó szívvel ajánlok!

A cégem legfontosabb bevételi forrásai a rendezvényeink, és a tavaszi rendezvényünkön megdöbbentő dolog történt: egy vendégelőadónk, Kreisz Eszter sokkal jobban adott elő, mint én. Amikor odamentem gratulálni neki, szerényen bevallotta, hogy van egy titkos fegyvere, aki segített a felkészülésben: Egerszegi Anna. Azonnal elkértem Anna számát, és alig pár hét múlva már ott ültem nála, parafadugóval a fogaim közt, mert attól jobban kinyílik a torkom és erősebb lesz a hangom – csak egy, Anna ezer trükkjéből. Mint üzleti előadónak, nekem fontos, hogy ne ööö-zzek, ne legyen gyenge a hangom, ne hadarjak, ne mossak össze hangokat, mert akkor hiába magabiztos a tudásom, ez nem fog átjönni. Anna segítségével lépésről lépésre haladunk előre és javítunk a beszédemen. Érzem, ahogy hétről hétre fejlődöm, erősödik a hangom, javul az artikulációm, és egyre magabiztosabbá válik a beszédem. Anna rengeteget segített, egy igazi profi, akit jó szívvel ajánlok!

WOLF GÁBOR / MARKETING COMMANDO


voicecoach-budapest
voicecoach-budapest-logo

Igazán hálás vagyok Annának, hogy ilyen rövid idő alatt megtanította, hogy ne okozzak csalódást a közönségemnek!

Annához most már 4 hónapja járok hetente egyszer. Eleinte izgultam, hogy nem lesz-e nagyon ciki, ahogy bénázok a szövegolvasással vagy a bonyolultabb szavak kiejtésével. De nemhogy nem ciki, hanem iszonyatosan felvillanyoznak az órái. Bátorít és velem mondja a feladatokat, amit így szuper egyszerűen csak utánamondok. Annyira élvezem a precíz, aprólékosan kidolgozott módszerét, hogy rendszerint 2 órát kérek egymás után, mert túl gyorsan elsuhan vele az idő.
Egy pár hete készült velem egy videóinterjú. Persze idegességemben megint nem tudtam odafigyelni arra, amit tanultam. Vissza se mertem nézni a felvételt. Ahogy mégis rászántam magam – csak úgy ebéd közben -, azon kaptam magam, hogy elfelejtek kanalazni: annak a nőnek, akit a videón látok, lágy és simogató hangja van. Határozottan, mélyen és könnyedén beszél, anélkül, hogy erőlködne.
Igazán hálás vagyok Annának, hogy ilyen rövid idő alatt megtanította, hogyan ne okozzak csalódást a közönségemnek!

KREISZ ESZTER / SZUPERKÉPESSÉG KÜLDETÉS


Már rögtön az első órákon rengeteg tippet kaptam, amit elkezdtem alkalmazni, és beépíteni a videóimba. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire kézzel fogható tényekkel és problémákkal állok szemben, amiket laikusként előtte soha nem ismertem fel.

Amikor 2 évvel ezelőtt Annával elkezdtem dolgozni a beszédtechnikámon, szinte fogalmam sem volt erről a tudományról, csak azt tudtam, hogy amikor a kamera előtt beszélek, nem vagyok természetes. Ezen szerettem volna változtatni. Varázslatos volt számomra az a világ, amibe bevezetett. Már rögtön az első órákon rengeteg tippet kaptam, amit elkezdtem alkalmazni, és beépíteni a videóimba. Álmomban sem gondoltam volna, hogy ennyire kézzel fogható tényekkel és problémákkal állok szemben, amiket laikusként előtte soha nem ismertem fel. Az elmúlt két évben rengeteg tudással lettem gazdagabb, és azt is imádom, hogy hobbi beszédkritikus is vagyok már, minden közszereplő és riporter beszédét örömmel kielemzem. Természetesen elsősorban azt élvezem, hogy egyre szebben, érthetőbben, és kifejezőbben beszélek. Megtanultam azt is, hogy mindig van mit fejleszteni a beszédemen, de mivel ez egy élvezetes út, eszem ágában sincs abbahagyni.

CSORBA ANITA / INSPIRÁCIÓK CSORBA ANITÁTÓL


Anna abban segít igazán nekem, ami a valódi célom: hogy érthetően, magabiztosan beszéljek az emberek előtt.

Féléve járok heti gyakorisággal Annához, ahol minden óra külön kihívás. Ugyanakkor abszolút megéri, mert Anna rögtön kihallja a beszédemben a hibákat és úgy el tudja magyarázni, hogyan javítsam ki, hogy annak rögtön legyen eredménye. Ha nem működik az ’A’ magyarázat, akkor működni fog a ’B’ és sikerül helyesen ejtenem a szavakat, mondatokat. Anna abban segít igazán nekem, ami a valódi célom: hogy érthetően, magabiztosan beszéljek az emberek előtt. A legjobb, hogy pár hónap után már a családomnak is feltűnt a javulásom.

KONDÁS KATA / DOREMI


Anna, fiatal kora ellenére rendkívül nagy tudású, tapasztalt szakember, aki fantasztikusan, kristálypontossággal mutat rá a problémára, és bonyolult magyarázatok nélkül, gyakorlatiasan terel a megoldás felé.

A kérdésre, hogy mivel foglalkozom, azt szoktam mondani, hogy „a számból élek, meg a kezemből”.
Azaz, beszélek és írok. A munkával töltött időm legnagyobb részében. Ezért a hangszálaimat viszonylag erős terhelésnek teszem ki, nap mint nap. Úgy éreztem, hogy fáradok, fáraszt a beszéd a nap végére, és jobb lenne csendben maradni. És ez az, amit kommunikációval foglalkozóként egyáltalán nem tehetek meg. Nem engedhettem, hogy az egyik legfontosabb munkaeszközöm cserbenhagyjon. Ezért kezdtem el Annához járni. Anna, fiatal kora ellenére rendkívül nagy tudású, tapasztalt szakember, aki fantasztikusan, kristálypontossággal mutat rá a problémára, és bonyolult magyarázatok nélkül, gyakorlatiasan terel a megoldás felé.
Annát csodálatos pedagógusnak tartom, élvezet vele a közös munka, és ez – ahogy az én szakmámban mondják: „nem PR bullshit!”.

RUSKA VIKTÓRIA / SUZUKI


A hangképzés mellett sokkal magabiztosabban szólalok meg nagyobb tömeg előtt és ráébresztett arra, hogy a beszéd egy külön szakterület és nagyon is érdemes vele foglalkozni!

Annát egy üzleti partnerem ajánlotta nekem, amikor említettem neki, hogy nagyon szeretném a beszédhibáimat kijavítani. Abszolút nem bántam meg hogy felkerestem, hiszen 3-4 hónap alatt az alapoktól építettük újjá a hangképzésemet és jelentős javulást értünk el.

A hangképzés mellett sokkal magabiztosabban szólalok meg nagyobb tömeg előtt és ráébresztett arra, hogy a beszéd egy külön szakterület és nagyon is érdemes vele foglalkozni! Anna magabiztos és kedves személyisége garantált siker lesz mindenki számára!

FARKAS DÁNIEL / STAR NETWORK