online-voice-coach-képzés-beszédtechnika-hangfejlesztés-előadásmód-fejlesztés-hangképzés-logopédia

Mi az a voice coaching és hogyan segíthed Neked? / Rém László interjúja

Rém László interjúja sok területet érintett, rövid hossza ellenére.

Beszélgettünk a voice coaching folyamatáról, a hang fontosságáról, azokról a helyzetekről, amikbe a vezetők gyakran belekeverednek, gyorsuló beszédről, szókincsről és még sok minden másról.


Hogyan hat a hangod az online térben? / Impact Training

A hangunkat is érdemes felkészíteni egy online meeting előtt annak érdekében, hogy a beszédünk tisztaságával, pontosságával, magabiztosságával támogatni tudjuk az üzenetünket és a technikai eszközöket.


A hangunk a fegyverünk: készítsük fel az állásinterjúra / Profession.hu

A hangunk az önkifejezésünk legfőbb eszköze, és bizony akkor is nagyon sokat elárul rólunk, ha mi ezt nem akarjuk – használjuk tehát tudatosan!


Hogyan hat a hangod másokra? / Impact Training

Anna a prezentációs tréningjeinken segíti a résztvevőket abban, hogy a hangjukkal is magabiztosan támogassák az üzenetüket és a közönség érdeklődve hallgathassa a beszédüket. Most megkértük, hogy egy-két tippel titeket is segítsen, hogyan készítsétek fel a hangotokat egy fontos prezentációra.


Hadar a világ / Ridikül magazin

Beszédtechnika? Az mégis minek?” – mondhatják sokan, hisz általában nem tudunk arról, ha mi magunk helytelenül beszélünk. Voice coaching – ízlelgetem a divatos kifejezést, még ha interjúalanyom, Egerszegi Anna ragaszkodik is a magyar megnevezéshez: beszédtanár.


ELŐADÁSOK, PODCASTOK, INTERJÚK