Mit árul el rólunk a hangunk? / Nők az úton podcast

Egy beszélgetés során a hangunk nagyon sok mindent elárulunk aktuális hangulatunkról, érzelmi állapotunkról – elég, ha azokra a pillanatokra gondolunk, mikor elszorul a torkunk, megremeg a hangunk, vagy természetellenesen elvékonyodik. Mit árulnak el rólunk ezek a változások? Milyen hatást váltunk ki ezekkel a beszélgetőtársunkból? Hogyan kapcsolódik ez a személyiségünkhöz, és miért fontos erre figyelmet fordítani?


Hangunkban az üzenet / Nők lapja

A helyes, tiszta beszéd rejtelmeibe Egerszegi Anna voice coach, beszédtechnika tanár avat be, aki többek között színész hallgatóknak, vezetőknek tart oktatást, illetve mindenkinek, akinek fontos a mindennapok során a tiszta, érthető, magabiztos beszéd.


Hogyan hat a hangod az online térben? / Impact Training

A hangunkat is érdemes felkészíteni egy online meeting előtt annak érdekében, hogy a beszédünk tisztaságával, pontosságával, magabiztosságával támogatni tudjuk az üzenetünket és a technikai eszközöket.


A hangunk a fegyverünk: készítsük fel az állásinterjúra / Profession.hu

A hangunk az önkifejezésünk legfőbb eszköze, és bizony akkor is nagyon sokat elárul rólunk, ha mi ezt nem akarjuk – használjuk tehát tudatosan!


Hogyan hat a hangod másokra? / Impact Training

Anna a prezentációs tréningjeinken segíti a résztvevőket abban, hogy a hangjukkal is magabiztosan támogassák az üzenetüket és a közönség érdeklődve hallgathassa a beszédüket. Most megkértük, hogy egy-két tippel titeket is segítsen, hogyan készítsétek fel a hangotokat egy fontos prezentációra.


Hadar a világ / Ridikül magazin

Beszédtechnika? Az mégis minek?” – mondhatják sokan, hisz általában nem tudunk arról, ha mi magunk helytelenül beszélünk. Voice coaching – ízlelgetem a divatos kifejezést, még ha interjúalanyom, Egerszegi Anna ragaszkodik is a magyar megnevezéshez: beszédtanár.


ELŐADÁSOK, PODCASTOK, INTERJÚK